ATB

We gaan vanuit Sportdorp weer een activiteit oppakken waarvoor in de behoeftepeiling nadrukkelijk belangstelling bestond. Dit keer is dat het ATB’en.

We starten met 4 clinics van ieder 2 uur in samenwerking met Joytime vrijetijdsactiviteiten.
Iedereen vanaf groep 7 kan en mag meedoen.

Tijdens de clinic zullen naast het fietsen ook onderwerpen als fietshouding, schakelen, fietsonderhoud, gedragsregels etc. aanbod komen.
Je kunt deelnemen met je eigen materiaal (fiets en verplichte helm) maar je kunt dit ook huren via Joytime. Zij beschikken over prima ATB-fietsen en helmen.
De kosten voor het huren van een fiets en helm bedraagt € 7,50 per keer.
Tijdens de clinics werken we toe naar een gezamenlijk deelname aan de veldtoertocht in Gasteren op 22 januari 2017. Je kunt dan kiezen voor de 25 of 50 km.

Aan het volgen van de clinics zijn geen kosten verbonden. Dit kan doordat Joytime deze kosten voor haar rekening neemt.
Een geweldig aanbod dus om voor een heel klein bedrag je ATB-vaardigheden en fietskennis te vergroten!!!
Om het nog mooier te maken worden de kosten voor deelname aan de toertocht betaald door Sportdorp Grolloo e.o.
Na afloop van de clinics volgt er een evaluatie en sluiten we niet uit dat we bij voldoende belangstelling door gaan met een ATB-groep.
Met deze groep zouden we dan toe kunnen werken naar de toertocht in Grolloo op 2 april 2017.

Ben je enthousiast geworden en wil je meegaan doen aan deze ATB-verkenning, geef je dan voor 17 november op en noteer de volgende data in je agenda: 20 november, 4 december, 18 december, 8 januari en als laatste de dag van de toertocht 22 januari 2017. We starten steeds om 10.00 uur vanaf de Joytime locatie bij de Kleine Moere of aan het Oostereind 12 in Grolloo.

Wil je opgeven of heb je nog vragen?
Bel of mail dan met onze contactpersoon Aaldert van der Tuuk. Telnr: 0618888691 (voicemail niet inspreken!) of e-mail: avdt15@hotmail.com