Projectgroep

De projectgroep van Sportdorp Grolloo e.o. is achter de schermen hard bezig, maar wie zijn nu al die mensen. Hieronder stellen we ze voor:

Even kennismaken met…
Naam rol sporten Sportdorp Grolloo e.o. is…
Hilbert Stel voorzitter SGO Volleybal een prachtige gelegenheid om met nieuwe en vernieuwende sporten in aanraking te komen 
 
Dorien van de Kant projectleider Sportdorp Grolloo e.o. vanuit mijn werk bij SportDrenthe Schaatsen, wielrennen en wintersport een impuls om mensen in beweging te krijgen en met elkaar werken aan een sociaal vitaal dorp met gezonde inwoners 
 
Rosanke Widman stimulerende functie tennis, skiën, vliegvissen en ‘snel’ wandelen dé plek waarop ik me lekker voel om te bewegen
 
Nelleke Ensing leerkracht bewegingsonderwijs en sportcombi gemeente Aa en Hunze schaatsen en fietsen kijken waar de kansen en mogelijkheden liggen op een leven lang sporten in Grolloo e.o. en dit vervolgens uitvoeren in een levendig Grolloo!
 
Roelof Dilling vanuit mijn betrokkenheid bij het verenigingsleven en sportend Grolloo e.o. wil ik dit prachtige Sportdorp-project stimuleren en ondersteunen hardlopen, ATB’en, skiën en wandelen een mooi project om meer mensen de gelegenheid te bieden om te gaan sporten en bewegen. Sport is een heel mooi middel om bij te dragen aan de leefbaarheid van onze prachtige dorpen.
 
Aaldert van der Tuuk projectgroeplid passief: liefhebber van vele sporten. Actief: hardlopen, triatlon, ATB een mooie manier om het belang van (blijven) bewegen uit te dragen via een enthousiaste projectgroep, die in staat is woorden in daden om te zetten.
 
Johan de Leeuw buurtwerker Impuls-welzijn Gemeente Aa en Hunze Wandelen verbinding maken tussen bewegen, welzijn en samenleven in de deelnemende dorpen.