Loopgroep

loopgroep

Loopgroep S.G.O. heeft als voornaamste doel gezellig samen hardlopen. Ieder op zijn eigen niveau. Van beginner tot gevorderde hardloper. Recreatief of in wedstrijdverband. Een ieder van jong tot oud, is welkom om eens mee te trainen en te ondervinden of de loopgroep iets voor je is.

Lid worden

Lijkt het je leuk om mee te trainen met de loopgroep SGO? Kom dan eens langs bij de hardlooptraining in Grolloo op maandag of in Rolde op donderdagavond of neem contact op met de trainer. Je mag 3x gratis meetrainen om te kijken of de loopgroep iets voor je is.

De loopgroep traint 2 keer per week.

Wanneer: Waar: Trainer:
Maandag 19.30 – 21.00 uur Grolloo Jan Vreugdenhil
Donderdag 19.30 – 21.00 uur Rolde Henk Wiechers

De loopgroep van SGO organiseert elk jaar enkele lopen:

·         De Berenkuil Omloop Grolloo. Deze loop maakt deel uit van het loopcircuit Noord-Nederland. Voor meer en actuele informatie zie www.omloopgrolloo.nl en https://www.facebook.com/omloopgrolloo/

·         De Boerbosloop (Rolde), de Boomkroonpadcross (Drouwen) en de Kleine Moere cross (Grolloo). Deze lopen zijn onderdeel van het Geopark Crosscircuit. Voor meer en actuele informatie zie https://www.facebook.com/geoparkhondsrugcrosscircuit/

Meer informatie:

Facebook: https://www.facebook.com/loopgroepSGO/

E-mail: loopgroep@sgogrolloo.nl

De loopgroepleden worden binnen SGO vertegenwoordigd door Kristian Maters  en Jan Postema. Zij wonen de bestuursvergaderingen van SGO bij en bewaken de belangen van de leden van de loopgroep SGO en haar trainers.